13 november 2016
16:45

Sävsjö IBK B

Referat: Månsarps IBK - Sävsjö IBK B

Seger i matchen mot Sävsjö satt långt inne och gav sur eftersmak då en av våra spelare skadas så pass så ambulans får tillkallas. Till det så passar även patrask på att stjäla några mobiltelefoner och plånböcker. Vi är nu för stunden serieledare och man kan tro att det ska gå lätt när man möter ett lag som ligger sist med en pinne. Men icke, gästerna spelar bra innebandy och tycker nog vår målis gör en grymm första period som slutar 0-0. Andra går vi ifrån lite resultatmässigt och lyckas göra 2 baljor en man mindre. Men vi har sett under andra mer fart och ungdomarna levererar. I tredje perioden gör Viktor Eriksson sitt första mål på seniornivån. Simon 3 målsskytt. Tyvärr sker otäck kollision på plan och vi får spelavbrott då ambulans tillkallas på 50 minuter. Tagna av allvaret kommer vi inte igång och Sävsjö som var få i antalet tog fördel av spelupperhållet. De går ut och kör för fullt och mycket välförjänt drar in ett mål och på tek efter hänger nästa. När vi i 19:e minuten lyckas sätta 7-4 stängs matchen. Pris som matchens lirare idag Rasmus Nilsson . Nästa match Fredag borta mot Värnamo.

Resultat: 7-4 (0-0, 3-1, 4-3)
Skott: 38-31 (8-9, 13-9, 17-13)

sön 12 feb 2017, 16:00 Sävsjö IBK B - Månsarps IBK 4 - 4